Parteneriat între Honda Trading România şi Grupul Autoklass

Honda Trading România anunţă extinderea reţelei naţionale de dealeri, prin semnarea unui parteneriat cu Grup Autoklass. În urma parteneriatului vor fi lansate trei noi centre Honda, în oraşele Constanţa, Ploieşti şi Sibiu, începând cu luna Mai a anului curent.

Parteneriat între Honda Trading România şi Grupul Autoklass Parteneriat între Honda Trading România şi Grupul Autoklass

Honda Trading România, importator oficial al automobilelor Honda în România, continuă strategia de extindere, prin expansiunea reţelei naţionale cu trei noi puncte autorizate.

Astfel, prin parteneriatul recent semnat, oraşele Constanţa, Ploieşti şi Sibiu vor primi noi centre integrate de vânzare si service, operate de sucursalele locale ale grupului Autoklass.

Prima lansare oficială a unui centru Honda operat de un dealer Autoklass va avea loc la Constanţa, în data de 19 Mai 2011. Succesiv, oraşele Ploieşti şi Sibiu vor deschide noi centre la sfârşitul lunii Mai, respectiv începutul lunii Iunie.

Masahiro Matshushita, Preşedinte Honda Trading România: "Viziunea Honda pe termen lung se axează pe oferirea de servicii la un standard înalt tuturor Clienţilor noştri. Din acest punct de vedere, am făcut o selecţie riguroasă a candidaţilor pentru unele dintre zonele-cheie în care ne-am dorit o acoperire eficientă. Experienţa şi renumele în domeniu ale Autoklass au reprezentat factorii decisivi care au contribuit la luarea acestei decizii şi suntem siguri ca vom colabora cu succes, pentru a fi cât mai aproape de cei ce aleg experienţa şi excelenţa Honda. "

Detaliile despre noii dealeri Honda au fost publicate pe websiteul oficial www.hondatrading.ro . Clienţii se vor putea adresa acestora începând cu 19 Mai a.c. (Constanţa), urmând ca din iunie centrele din Ploieşti şi Sibiu să fie complet operaţionale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.