Parteneriat NVIDIA şi BMW

Automobilele BMW, de la Mini Cooper la seria 7, vor fi dotate cu cele mai avansate sisteme de navigare şi control dezvoltate pe unităţile NVIDIA.

Parteneriat NVIDIA şi BMW Parteneriat NVIDIA şi BMW

Grupul BMW din America de Nord şi NVIDIA anunţă astăzi parteneriatul în urma căruia unităţile de procesare vizuală NVIDIA vor fi integrate în sistemele de navigare şi în computerele de bord ale următoarei generaţii de automobile BMW din întreaga lume.

Unităţile deprocesare grafică NVIDIA vor sta la baza sistemelor de navigare integrate în autoturismele BMW, îmbunătăţind redarea grafică a reperelor de navigare şi interfaţa de utilizare. Procesoarele NVIDIA vor fi disponibile pentru întreaga gamă de modele BMW, incluzând autoturismele din seria 7, seria 5, seria 3, modelele Mini Cooper şi seria X de automobile sport.

Funcţia dezvoltată de BMW, iDrive, va oferi elemente vizuale de înaltă rezoluţie, alături de informaţii din trafic în timp real. iDrive reprezintă un concept de control inteligent care simplifică utilizarea funcţiilor dezvoltate de BMW. Posesorii automobilelor BMW vor putea astfel să conducă în condiţii de siguranţă şi să se bucure de experienţa de la volan, fiind asistaţi de sistemele de informare şi atenţionare anticipată.

Caracteristici:

  • Sistemele iDrive de la BMW, dezvoltate pe unităţile de procesare vizuală NVIDIA oferă:
    • Interfaţă din generaţia următoare, bogată în detalii vizuale
    • Cele mai avansate soluţii grafice dedicate sistemului de navigare şi computerului de bord
    • Display de înaltă rezoluţie (1280x600)
    • Timp de răspuns

"În urmă cu un an, a pornit ideea de a oferi cele mai avansate şi intuitive sisteme de navigare. În încercarea noastră de a creşte performanţa grafică a sistemelor, NVIDIA a reprezentat alegerea perfectă. Parteneriatul cu NVIDIA reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea experienţei pe care posesorii de automobile BMW o au la volan." - Elmar Frickenstein, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Electrics/Electronics and Driving Experience Environment în cadrul BMW. "BMW şi-a clădit reputaţia prin crearea celei mai complexe experienţe la volanul unui automobil. Această experienţă se va transforma într-una inegalabilă datorită unităţilor de procesare vizuală NVIDIA ." - Dan Vivoli, Senior Vice President în cadrul NVIDIA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.