Părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu au fost luate de localnicii din Săcele – FOTO

Autor: Mediafax 30 apr. 2019 Știri auto

Locul accidentului în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, judeţul Constanţa. Aceştia au venit să vadă caroseria distrusă a maşinii, iar la plecare, unii dintre ei au luat câteva obiecte personale care i-au aparţinut designerului sau chiar câteva piese ale maşinii avariate.

Oamenii au plecat cu sticle de suc, faruri, becuri cu halogen sau părţi din caroseria maşinii, scrie Observator.tv.

FOTO


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit la începutul acestei săptămâni, într-un accident rutier produs aproape de staţiunea Năvodari. Se pare că şoferul nu purta centura de siguranţă în momentul în care autoturismul a ieşit de pe şosea şi a lovit mai mulţi copaci.

Viteza excesivă a fost unul din factorii principali care au dus la producerea accidentului, spune specialistul în conducere defensivă Titi Aur, care crede că şi în cazul acestui accident centura de siguranţă ar fi salvat viaţa şoferului.

„Cu siguranţă nu purta centură de siguranţă pt că dacă ar fi purtat centura de siguranţă ar fi rămas în interiorul maşinii. Poziţia centurii de siguranţă va da foarte multe informaţii anchetatorilor. Dacă centura e pe stâlpul din stânga clar nu a fost utilizată, dar centura ar putea să fie cuplată în dispozitivul din dreapta dintre scaune, de lângă frâna de mână, dar să nu fi fost utilizată corect, să fi fost prin spatele conducătorului auto”, a declarat Titi Aur

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide