Părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu au fost luate de localnicii din Săcele - FOTO

Locul accidentului în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa a atras curiozitatea localnicilor din Săcele.

Părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu au fost luate de localnicii din Săcele - FOTO Părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu au fost luate de localnicii din Săcele - FOTO

Locul accidentului în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, judeţul Constanţa. Aceştia au venit să vadă caroseria distrusă a maşinii, iar la plecare, unii dintre ei au luat câteva obiecte personale care i-au aparţinut designerului sau chiar câteva piese ale maşinii avariate.

Oamenii au plecat cu sticle de suc, faruri, becuri cu halogen sau părţi din caroseria maşinii, scrie Observator.tv.

FOTO


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit la începutul acestei săptămâni, într-un accident rutier produs aproape de staţiunea Năvodari. Se pare că şoferul nu purta centura de siguranţă în momentul în care autoturismul a ieşit de pe şosea şi a lovit mai mulţi copaci.

Viteza excesivă a fost unul din factorii principali care au dus la producerea accidentului, spune specialistul în conducere defensivă Titi Aur, care crede că şi în cazul acestui accident centura de siguranţă ar fi salvat viaţa şoferului.

„Cu siguranţă nu purta centură de siguranţă pt că dacă ar fi purtat centura de siguranţă ar fi rămas în interiorul maşinii. Poziţia centurii de siguranţă va da foarte multe informaţii anchetatorilor. Dacă centura e pe stâlpul din stânga clar nu a fost utilizată, dar centura ar putea să fie cuplată în dispozitivul din dreapta dintre scaune, de lângă frâna de mână, dar să nu fi fost utilizată corect, să fi fost prin spatele conducătorului auto”, a declarat Titi Aur

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.