Pasagerii unei linii aeriene din Siberia şi-au împins propriul avion. Ca să nu întârzie. VIDEO

Vine frigul, ştim asta, dar nu vine cu temperaturi de -52 de grade Celsius, ca în Siberia. Şi dacă trebuie să împingem un pic maşina ca să iasă din parcare, nu-i bai, ne încălzim. Dar ce să faci când trebuie să zbori şi trebuie să-ţi împingi propriul avion?

Pasagerii unei linii aeriene din Siberia şi-au împins propriul avion. Ca să nu întârzie. VIDEO Pasagerii unei linii aeriene din Siberia şi-au împins propriul avion. Ca să nu întârzie. VIDEO

Data viitoare când trebuie să împingi la maşina proprie pentru a o scoate din gheaţă sau zăpadă, adu-ţi aminte că se poate şi mai rău. Cum ar fi, de exemplu, să stai să împingi la un avion, la -52 de grade Celsius. În Siberia.

Pasagerii unei linii aeriene din Siberia au fost anunţaţi că avionul lor Tupolev 134 a rămas blocat în gheaţa de pe pista de decolare şi că, dacă vor să plece la timp, trebuie să iasă afară pe pistă şi să împingă la el. Dacă asta nu era suficient, afară erau -52 de grade Celsius, ceea ce nu e chiar vară, nici măcar pentru Igarka, Siberia.

Oamenii s-au conformat şi au început să împingă la avion, aşa cum puteţi vedea din imaginile de mai jos. În cele din urmă, avionul şi-a dus la bun sfârşit cursa programată pentru regiunea Krasnoyarsk din Siberia, cu pasagerii deja ceva mai bine încălziţi la bord. Evident, tot ce au făcut ei a fost contrar normelor elementare de siguranţă, dar e vorba de Rusia, aşa că ce mai contează...

Via: The Guardian

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.