Pe afară e vopsit gardul, înăuntru’-i … crocodilu’ [GALERIE FOTO]

Autor: Alexandru Banu 27 dec. 2016 Știri auto

Nu ne plac maşinile foarte flashy, bling şi scumpe. Poate pentru că nu avem bani?! Nu contează, nu ne plac. Sunt parcă prea mult şi ne ajunge să le vedem la Pimp my Ride. Să fie la ei, acolo. Însă când vedem un tanc bling-bling, nu avem cum să nu exclamăm un WOW!!! cât maşina de mare. Pentru cine ştie, cunoaşte că în spatele acestor maltratări de design stă Dartz. Dartz a luat un GLE 63 AMG şi l-a recarosat cu ceea ce se vede.

Nu contează de la ce alt producător original sau aftermarket a luat ceva şi ce a luat. Cum ar fi farurile Grand Cherokee. Ei cumpără maşinile şi le vând cu preţuri exorbitante după ce le modifică total. Seria Black Aligator poate fi urcată în 1.600 de cai putere de la 590 câţi pune Mercedes din fabrică pe GLE. Maşina poate fi personalizată cum vrea cumpărătorul.

Are opţiuni ca piele de crocodil, piton, aligator, struţ, rechin sau oaie. Şi mai rău…pisică de mare. Seria GLE 63 AMG Black Aligator făcută de Dartz are şi un sistem infraroşu de reperare a blitz-urilor paparazzilor. Prin el, şoferul sau clientul final (dacă el e la volan) poate să afle la ce distanţă e maşina din care se fac poze. Imediat poţi să activezi o lampă cu lumină storboscopică pentru orbirea aparatului foto.

BLACK ALIGATOR (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide