Pentru copilul din tine: revista ProMotor nr. 112 - iunie 2014

Prima zi a primei luni oficiale de vară este Ziua Mondială a Copilului. De aceea, şi luna iunie este considerată, neoficial, luna copiilor. Aşa că, în acest număr al revistei ProMotor, ne jucăm cu nişte subiecte care, cu siguranţă, vă vor răscoli amintirile.

Pentru copilul din tine: revista ProMotor nr. 112 - iunie 2014 Pentru copilul din tine: revista ProMotor nr. 112 - iunie 2014

Acum poţi primi la tine acasă revista ProMotor din luna iunie. Comandă pachetul de 3 reviste pentru domni cu numai 15 lei!

Când pui în acelaşi context ”maşini” şi ”Ziua Copilului”, e clar că ajungem să vorbim despre maşinuţele de jucărie. Care sunt o chestie foarte serioasă, cu o istorie aparte şi un fan-club de-a dreptul ieşit din comun. Nu glumim, machetele auto au o poveste extraordinară, pe care v-o împărtăşim în acest număr ProMotor.

Şi, pentru că tot suntem la capitolul istorie, e cazul să ne reamintim care sunt cele mai importante invenţii din domeniul auto şi cine sunt responsabilii acestora. Pentru că lucrurile care azi ni se par banale au fost, în vremea ”copilăriei” autoturismului, de-a dreptul revoluţionare. Ceea ce ar trebui să vă facă să vedeţi cu alţi ochii propunerile controversate de azi.

Copilăria e caracterizată de sintagma ”fără griji”. Care li se potriveşte şi milionarilor, nu-i aşa? Şi ce prilej mai bun pentru aceştia de a se afişa decât un eveniment auto glamour, precum Marele Premiu al Principatului Monaco? Un material total diferit faţă de ce v-aţi aştepta, promitem.

Avem şi teste în numărul din iunie, evident, iar cel mai poznaş dintre ele e un Mud Trip cu trei SUV-uri compacte dintre cele mai cunoscute. Sau ”not your usual road-test”... Un fel de tribut momentelor în care mamele ne certau pentru că ne plăcea aşa de mult noroiul când eram mici. Sau poate doar o încercare de a demonstra avantajele sistemului 4x4. Voi alegeţi.

Pe lângă toate acestea mai avem comparative, noutăţi din lumea auto şi din sport sau opinii despre subiecte arzătoare. Toate în revista ProMotor nr. 112, din iunie. Şi nu uita de pachetul de 3 reviste la un preţ special şi care-ţi vine acasă gratuit!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.