Percheziţii la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile

Luni dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 ...

Percheziţii la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile Percheziţii la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile

Poliţiştii din Prahova şi cei din Giurgiu fac, luni dimineaţă, opt percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda ,,înţepare roţi”, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române. Trei persoane vor fi aduse pentru audieri.

Percheziţii în Giurgiu, la persoane bănuite că furau bunuri din maşini după ce le înţepau roţile

Luni dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti fac opt percheziţii în judeţul Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de tentativă de furt şi furt.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 10 mai a.c., persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o maşină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înţepat anvelopele acestui autoturism", potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

De asemenea, din verificări, au rezultat indicii că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor furturi, în judeţul Giurgiu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.