Peste 3 săptămâni se va vota taxa de mediu 2017. Din 2018 o vom plăti

De ce ne era frică, nu scăpăm

Peste 3 săptămâni se va vota taxa de mediu 2017. Din 2018 o vom plăti Peste 3 săptămâni se va vota taxa de mediu 2017. Din 2018 o vom plăti

Noua taxă de mediu anunţată de ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, va avea cel mai probabil aceleaşi criterii precum cea anulată în februarie 2017, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Sicoe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). 

 

„Noi considerăm că viitoarea taxă va avea aceleaşi criterii ca timbrul anulat în luna februarie. Adică se va ţine cont tot de aceleaşi norme de poluare şi de emisii de CO2. În plus, considerăm noi, legislaţia trebuie completată şi cu măsuri de fiscalizare pentru persoanele fizice care comercializează mai mult de una sau două maşini pe an, pentru a elimina astfel situaţia prin care statul nu câştigă absolut nimic din comerţul cu autoturisme din afară”, a explicat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Gabriel Sicoe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

IATĂ AICI CÂT CÂŞTIGĂ STATUL DE PE URMA UNEI MAŞINI VECHI ŞI CÂT DE PE URMA UNEI MAŞINI NOI

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.