Petrom ieftineşte iarăşi benzina

Benzina va fi mai ieftină de astăzi, 10 noiembrie, la staţiile Petrom. Litrul de benzină fără plumb va costa cu 6 bani mai puţin, dar motorina va rămâne la aceeaşi cotaţie.

Petrom ieftineşte iarăşi benzina Petrom ieftineşte iarăşi benzina

Benzina Premium fără plumb 95 de la Petrom costă începând de astăzi 3,19 lei, cea Top Premium fără plumb 99+ are preţul de 3,52 lei, OMV Carrera 95 de 3,29 lei, iar OMV Carrera 100 costă 3,92 lei. Petrom a redus şi sămbătă preţului carburanţilor, cu şase bani pe litru, după ce la începutul săptămânii trecute a luat o măsură similară.

Motorina a rămas însă la aceleaşi preţuri Conform strategiei de preţuri a Petrom, în staţiile companiei tarifele pot varia cu până la 5% în plus sau în minus, conform MEDIAFAX.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.