Petrom - ieftinirea benzinei şi a motorinei continuă

Preţurile combustibililor au scăzut şi mai mult, Petrom ieftinind atât benzina, cât şi motorina. Preţurile actuale ar putea fi minimul din actuala perioadă, pentru că producţia de combustibil se preconizează a fi limitată.

Petrom - ieftinirea benzinei şi a motorinei continuă Petrom - ieftinirea benzinei şi a motorinei continuă

Benzina Premium fără plumb 95 costă 2,78 lei/litru, iar Top Premium fără plumb 99+ poate fi achiziţionată cu 3,11 lei/litru. Sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 costă 2,88 lei/litru, respectiv de 3,51 lei/ litru, se arată într-un comunicat al Petrom, citat de MEDIAFAX

Motorina Top Euro Diesel 4 va costa 3,28 lei/litru, în vreme ce preţurile pentru sortimentele OMV Sprint Diesel, Euro Diesel 4 şi OMV Premium Diesel vor fi diminuate la 3,33 lei/litru, 3,20 lei/litru şi, respectiv, 3,61 lei/litru.

Cotaţiile actuale ar putea fi considerate minime, pentru că în viitor se va încerca o stabilizare a producţiei de combustibili. OPEC a propus reducerea producţiei totale de petrol cu două milioane de barili pe zi, pentru a evita coborârea preţului petrolului foarte jos. În prezent bariliul de petrol are un preţ de 45 de dolari pe baril. Petrolul a suferit această depreciere spontană, datorită recesiunii economice care a redus producţia industrială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.