Peugeot 207 CC Elle

Revista Elle a organizat un concurs de customizare a interiorului unui 207 CC, proiectele căştigătoare fiind puse în practică de Peugeot.

Peugeot 207 CC Elle Peugeot 207 CC Elle
Peugeot 207 CC ELLEDe parcă Peugeot 207 CC nu era suficient de feminin, filiala din Marea Britanie a constructorului francez a introdus o ediţie limitată realizată de cititoarele revistei ELLE. Acestea au avut de ales între o serie de culori interiore şi exterioare pentru ca în final patru combinaţii de nuanţe distincte să fie selectate căştigătoare şi introduse pe variantele de serie.

În interior, doamnele şi domnişoarele se pot răsfăţa cu noi materiale pe uşi şi scaune, un set de logo-uri ELLE şi detalii din piele. Adiţional, viitoarele posesoare de 207 CC vor primi un set de accesorii din piele ELLE, de la un breloc elegant până la un portofel şic. Motorizarea va fi asigurată de un benzinar de 1,6 litri şi 120 CP, preţurile începând de la 18.495 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.