Peugeot 207CC

Cei ce doresc un Peugeot 207 care sa ofere performante dinamice comparabile cu ale unui BMW pot opta pentru 207 RC, propulsat de un motor special, dezvoltat in colaborare cu BMW.

Peugeot 207CC Peugeot 207CC
Motorul se regaseste si sub capota noului MINI Cooper S. Caroseria in trei usi are aceeasi lungime ca si la celelalte versiuni ale gamei (4.037 mm), iar pentru a individualiza modelul, s-a optat pentru jante de 17 inci.
La interior, iese in evidenta tapiteria din piele Alcantara si pedalierul din aluminiu. Coloana sonora a motorului poate fi acoperita (daca se doreste) de sistemul audio JBL.

Desigur, componenta-cheie a modelului o reprezinta motorul. Acesta are o cilindree de 1.598 cmc, dezvoltind 174 CP la 5.500 rpm, si un moment maxim de 240 Nm intre 1.600 si 5.000 rpm. Acceleratia 0-100 km/h se realizeaza in 7,1 secunde, iar viteza maxima este de 220 km/h. Motorul este cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte. Consumul mediu anuntat de producator este de 7,2 litri/100 km, valoare corecta, mai ales daca se iau in calcul performantele dinamice.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.