Peugeot estimează o creştere de 15%

Trust Motors, importatorul general al mărcii Peugeot, estimează pentru acest an vânzări de peste 15.000 de autovehicule, în creştere cu circa 15% faţă de 2006.

Peugeot estimează o creştere de 15% Peugeot estimează o creştere de 15%
"Piaţa ne poate rezerva oricând suprize, însă cred că putem vorbi fără prea multe reţineri de peste 15.000 de vehicule Peugeot livrate până la finele acestui an", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX directorul comercial al companiei, Radu Cristian.

Compania a comercializat 6.477 autoturisme în primele şase luni, în creştere cu 40,3% faţă de nivelul de 4.618 unităţi raportat în intervalul similar al anului trecut.

Creşterea de ansamblu a vânzărilor a fost susţinută, pe lângă evoluţia generală bună a pieţei, de modelul de volum 207, de lansarea seriilor speciale Sacre Numero, pentru modelul 206 şi Zenith (pentru 307), precum şi de dezvoltarea reţelei de dealeri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.