Peugeot se relansează în America de Nord după o absenţă de 30 de ani

Peugeot va reintra pe piaţa nord-americană după o absenţă de aproape 30 de ani ca parte a unui plan al proprietarului său francez, PSA, de a-şi reduce dependenţa de piaţa europeană şi a pătrunde pe noi pieţe, potrivit Financial Times.

Peugeot se relansează în America de Nord după o absenţă de 30 de ani Peugeot se relansează în America de Nord după o absenţă de 30 de ani

Peugeot va reintra pe piaţa nord-americană după o absenţă de aproape 30 de ani ca parte a unui plan al proprietarului său francez, PSA, de a-şi reduce dependenţa de piaţa europeană şi a pătrunde pe noi pieţe, potrivit Ziarului Financiar.

Constructorul auto şi-a prezentat noua strategie după anunţarea unor rezultate record la nivel de grup. Acesta intenţionează să-şi crească vânzările din afara Europei cu 50% până în 2021.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.