Piata auto lovită de criză

Scăderile imense ale vânzărilor au dus la reajustarea preţurilor în unele cazuri într-un mod dramatic. Aproape cumperi două maşini la preţ de una.

Piata auto lovită de criză Piata auto lovită de criză

Parcă suntem în supermarket: cumpăra una şi mai primeşti alta gratis. Dar acolo vorbim de sucuri sau detergenţi nu de maşini, care sunt o importantă investiţie. Nimeni nu ar fi crezut că se va ajunge la aşa ceva, dar din moment ce vânzările în Marea Britanie în octombrie au scăzut cu 23%, preţurile au început şi ele să o ia în aceeaşi direcţie.

Iar exemplul cel mai clar îl avem la Dodge Avenger 2.0 SE, preţ de listă 15.005 lire sterline. Iar acum se poate cumpăra doar cu 9830 de lire sterline. Mai bine spus, plăteşti două exemplare şi primeşti trei. Iar în curând nu ar fi exclus să vedem şi oferte de genul primeşti două şi plăteşti doar una. Aşadar, dacă ai bani, acum e momentul să-ţi cumperi o maşină.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.