Pietoni neatenţi. Cum e să te naşti a doua oară şi să nu ai habar de asta - VIDEO

Cele mai multe filmuleţe cu incidente din trafic ...

Pietoni neatenţi. Cum e să te naşti a doua oară şi să nu ai habar de asta - VIDEO Pietoni neatenţi. Cum e să te naşti a doua oară şi să nu ai habar de asta - VIDEO

Cele mai multe filmuleţe cu incidente din trafic vin din Rusia. Dacă, atât şoferii, cât şi pietonii, s-ar uita la ele, cu siguranţă ar avea ce învăţa. În clipul de mai jos vedem ce însamnă să traversezi aiurea şi să treci ca prin urechile acului de un accident care se putea termina foarte grav. 

Trei doamne care se grăbesc vor să traverseze prin loc nepermis, fără să se asigure dacă din partea stângă vine vreo maşină. Când se apropie de mijlocul şoselei, apare un microbuz şi o şterge pe una din femei. Aceasta reuşeşte să-şi menţină echilibrul şi îşi vede de drum alături de prietenele ei. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.