Player mp3 Volkswagen

LG Electronics a colaborat cu producătorul auto german pentru a lansa un MP3 player special pentru viitorii clienţi de Beetle.

Player mp3 Volkswagen Player mp3 Volkswagen

Playerul va avea o carcasă din aluminiu şi este finisat în una din cele trei culori disponibile şi pe maşină: salsa red, shadow blue şi sunflower yellow. Designul noului gadget a fost inspirat din cel al maşinii, noul player având sigla Volkskwagen pe partea frontală şi logo-ul Beetle pe partea opusă.

Creaţia inginerilor japonezi are un ecran LCD de 2,4 inch şi poate rula clipuri video MPEG-4, Windows Media Video 9, MP3, Windows Media Audio şi Ogg. Playerul va avea o memorie de până la 4GB şi va putea reda muzică timp de 20 de ore. Deşi lansarea a avut loc la Seoul Motor Show, planurile comerciale nu au fost încă decise.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.