Podul Străuleşti ar putea intra în reparaţii, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit

Primăria Capitalei vrea să repare Podul Străuleşti de la ieşirea din Capitală

Podul Străuleşti ar putea intra în reparaţii, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit Podul Străuleşti ar putea intra în reparaţii, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit
Primăria Capitalei vrea să repare Podul Străuleşti de la ieşirea din Capitală, la peste trei luni de când o parte a acestei construcţii s-a prăbuşit. Dacă va fi aprobată de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, investiţia se va ridica la peste 3 milioane de lei.
 
Primăria Capitalei vrea să investească peste 3 milioane de lei pentru refacerea Podului Străuleşti, de la ieşirea din Capitală spre Târgovişte.
 
În luna aprilie, o parte a podului s-a prăbuşit.
 
„Podul Străuleşti este amplasat pe DN 1 A şi traversează Lacul Griviţa, la ieşirea din Bucureştii Noi, spre Muncipiul Târgovişte. La sfârşitul lunii aprilie 2018, partea superioară a zidului întros amonte-mal stâng s-a răsturnat, antrenând umpluturile de sub trotuar şi parţial de sub prima bandă de circulaţie. Această sistuaţie pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere şi a pietonilor, existând riscul ca fenomeul de alunecare a umpluturilor din rampă să se agraveze din cauza precipitaţiilor cuplate cu posibiltatea trecerii pe banda 1 a unor camioane grele”, se arată în expunerea de motive a proiectului de investiţie, aflat pe ordinea de zi a CGMB de joi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.