Poliţia a mers dimineaţă în Colentina. Nesimţirea la volan, pedepsită aspru

Acţiunea s-a derulat între orele 8.00 - 10.00

Poliţia a mers dimineaţă în Colentina. Nesimţirea la volan, pedepsită aspru Poliţia a mers dimineaţă în Colentina. Nesimţirea la volan, pedepsită aspru

Peste 30 de permise de conducere au fost reţinute, miercuri, în aproximativ două ore, de poliţiştii bucureşteni, în urma unei acţiuni care s-a concentrat în Sectorul 2, în zona intersecţiei şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica, informeză Brigada de Poliţie Rutieră.

Când se montează CAUCIUCURILE DE IARNĂ. Cât sunt amenzile, cât te costă montajul şi alte informaţii utile - DOSAR COMPLET

 

Şoferiţă încătuşată în centrul Bucureştiului, după ce s-a certat cu poliţia - VIDEO

 

Potrivit sursei citate, acţiunea s-a derulat între orele 8.00 - 10.00, iar poliţiştii au sancţionat 66 de şoferi, dintre care 32 au rămas fără permise de conducere.

Opt dintre permise au fost reţinute pentru depăşirea coloanei oprite la semafor, iar restul pentru trecere la culoarea roşie a semaforului, depăşirea tramvaiului şi circulaţie pe contrasens.

Lada, frate! - GALERIE FOTO cu adversarul Daciei Logan

"Sancţiunile au avut valori cuprinse între 4 - 5 puncte amendă (105 lei punctul de amendă, n.r.) şi 3 puncte de penalizare pentru depăşirea coloanei de autovehicule oprite la semafor, 6 - 8 puncte amendă şi suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 60 de zile, pentru cei care au circulat pe sensul opus de mers şi 4 - 5 puncte amendă, precum şi suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30 de zile, pentru trecere la culoarea roşie a semaforului electric", a anunţat Brigada Rutieră.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 49.950 de lei.

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo - GALERIE FOTO şi VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.