Poliţia a rămas trăsnită când a văzut ce acte i-a prezentat şoferul

Un şofer din Braşov a fost depistat conducând ...

Poliţia a rămas trăsnită când a văzut ce acte i-a prezentat şoferul Poliţia a rămas trăsnită când a văzut ce acte i-a prezentat şoferul

Un şofer din Braşov a fost depistat conducând, ieri dimineaţă, fără a avea permis, un autoturism neînmatriculat, cu plăcuţe „handmade”, şi cu un act de identitate neobişnuit. El a fost internat la Psihiatrie, după rezultatele controlui rutier efectuat de poliţişti. 

Iată o parte din discursul braşoveanului, după ce a ieşit de la Poliţie

„Astăzi, un om născut viu a fost oprit ilegal, luat de Poliţie şi dus la spitalul de nebuni împotriva voinţei lui (...). În momentul respectiv, am primit telefon, normal că ne-am dus acolo, că omul nu este nebun, omul este legal în viaţă, are certificat de născut viu şi este legal în viaţă. Cei care au certificat de naştere sunt legali morţi (...). Astăzi au făcut o ilegalitate şi au răpit, sechestrat un cunoscut de-al nostru. Automat, eu personal m-am dus acolo să stau de vorbă cu doctorii. Le-am explicat «Domnul doctor, n-ai cum să stabileşti legal dacă este în viaţă, din moment ce tu ai venit să stabileşti starea lui mentală. Tu n-ai cum să stabileşti starea lui mentală, dacă nu se supune legilor pe care tu le respecţi, el respectă legile Pământului, legile lui Dumnezeu din care a venit». M-au bruscat, m-au dat afară, după care a venit Politia, ne-au cerut «actele voastre». Noi am prezentat actele noastre. Actele mele sunt ală de născut viu şi ăla de botez (...) Nu mi-a cerut nimeni să prezint actul emis de altcineva, că ăla nu este actul meu, este actul lor, buletinul este actul lor, nu este actul meu, eu sunt doar beneficiarul buletinului. Actul emis de mine este cel emis de mine. Pe ăla i l-am arătat. Ne-au luat, ne-au băgat în duba de politie şi ne-au dus şi ne-au ţinut la secţie vreo şase ore. Mie mi-au pus cătuşele şi mi-au dislocat umărul... era ultima chestie a lui Iisus care i se întâmplase”.

Poliţia Braşov a aplicat sancţiuni pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi pentru „refuzul de a oferi date pentru stabilirea identităţii”. Valoarea sancţiunilor a fost de 300 de lei, fiecare. 

Sursă: mytex.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.