Poliţia din Australia a primit un super sedan german. Motorul V8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde - GALERIE FOTO

Este cea mai nouă şi mai rapidă maşină din flota rezervată monitorizării autostrăzilor

Poliţia din Australia a primit un super sedan german. Motorul V8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde - GALERIE FOTO Poliţia din Australia a primit un super sedan german. Motorul V8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde - GALERIE FOTO

BMW Australia şi Poliţia din Statul Victoria au dezvăluit cea mai nouă maşină din flota rezervată monitorizării autostrăzilor - BMW M5 Competition.

Super sedanul german a fost echipat pentru a fi un vehicul de poliţie complet funcţional, acesta s-a alăturat celor câteva modele 530d sedan deja existente în parcul auto al poliţiei încă din 2018.

„Cu acest incredibil BMW care intră în serviciul celor de la Victoria Police, nivelul de performanţă a crescut semnificativ”, a declarat Vikram Pawah, CEO BMW Group Australia.

Caracteristicile principale ale noului BMW M5

Cea mai recentă versiune a motorului V8 de 4,4 litri, cu tehnologie M TwinPower Turbo, echipează noul BMW M5. O putere de 625 CP şi un cuplu maxim de 750 Nm garantează propulsia şi performanţele deosebite. Propulsorul V8 biturbo accelerează noul M5 de la 0 la 100 km/h în doar 3,3 secunde.

De transferul puterii se ocupă noua transmisie M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic, care, împreună cu M xDrive, transferă în mod optim puterea motorului supraalimentat, capabil să urce în turaţii.

Cu  noul M5 debutează şi  sistemul de tracţiune integrală M xDrive, cu reglaj M specific. Agilă şi orientată spre spate, M xDrive transferă putere către puntea faţă doar atunci roţile spate ajung la limită şi este necesar un plus de tracţiune. În cazul în care conducătorul auto doreşte, se poate activa doar tracţiunea spate 2WD.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.