Porsche 911 Turbo în flăcări

O stradă din New Jersey, SUA, a fost închisă din cauza unui Porsche 911 Turbo Cabriolet, care a luat foc de la o problemă electrică.

Porsche 911 Turbo în flăcări Porsche 911 Turbo în flăcări

Cauzele exacte ale acestei tragedii nu se cunosc, dar, din cele constatate de poliţia locală, reiese că ar fi fost vorba de o problemă electrică la motor.

În ce priveşte şoferul, pe care il puteţi vedea şi în imagini, vorbind calm la telefon, el a scăpat cu viaţă, fiind alertat de un localnic de fumul ce ie;ea din spatele maşinii. Acesta nu numai că a sunat imediat la poliţie, dar a încercat să şi ridice capacul compartimentului motor pentru a stinge flăcările, însă focul a izbucnit şi mai rău.

Evident, rezultatul va fi unul de daună totală, acest Porsche 911 Turbo Cabriolet de 500 CP având o valoare de peste 200.000 dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.