Porsche Bank România în creştere cu 10%

Grupul Porsche Bank România a finanţat, în primele şapte luni, achiziţia a circa 11.700 de autovehicule, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, valoarea totală a finanţărilor fiind de peste 140 milioane de euro.

Porsche Bank România în creştere cu 10% Porsche Bank România în creştere cu 10%

Clienţii grupului Porsche Bank au ales, în perioada ianuarie-iulie, finanţarea în sistem leasing în proporţie de 95% pentru achiziţionarea uneia dintre mărcile auto comercializate de Porsche România, respectiv Volkswagen, Skoda, Audi, Seat şi Porsche, se arată într-un comunicat al grupului. Leasingul operaţional a avut o pondere de 5% din totalul contractelor de leasing încheiate în ultimele două luni, când a fost relansat produsul de finanţare.

În ceea ce priveşte creditul auto furnizat de Porsche Bank, cumpăratorii maşinilor Skoda au preferat această modalitate de achiziţie în proporţie de 43,7%, iar marca Volkswagen a avut o cotă de 38,5% din totalul autovehiculelor finanţate. Seat şi Audi au cumulat ponderi de 12,4%, respectiv 5,4% pentru achiziţia prin credit auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.