Porsche Boxster RS 60 Spyder

Autor: Oraan Mărculescu 27 nov. 2007 Știri auto

Porsche Boxster RS 60 Spyder aminteşte, în primul rând prin denumire, iar apoi prin vopseaua specială, de maşina de curse Porsche Type 718 RS 60 Spyder, care s-a făcut remarcată pe circuitele anilor ’60.

Bazată Porsche Boster S, această ediţie specială are un nou spoiler frontal, jantele speciale Porsche SportDesign au 19", iar sistemul de control al stabilităţii PASM (Porsche Active Suspension Management) este echipament standard. Sistemul modificat de ecacuare duce la creşterea puterii cu 8 CP, motorul ajungând să dezvolte 303 CP.

O altă particularitate a acestei ediţii speciale RS 60 Spyder este interiorul tapiţat în roşu, care contrastează puternic cu vopseaua metalizată argintie. Şi soft-top-ul are aceeaşi culoare roşie, dar, pentru o personalizare suplimentară, clienţii pot alege o tapiţerie gri închis în combinaţie cu un soft-top negru. Alte elemente exclusiviste din interior sunt pragurile inscripţionate "RS 60 Spyder", precum şi badge-urile de pe capacul torpedoului, în timp ce indicatoarele de bord au o finisare specială GT Silver.

Maşina va fi disponibilă începând cu luna martie, la un preţ de pornire de 53.500 euro, justificat de numărul redus de exemplare care urmează a fi produse, doar 1.960.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide