Porsche Boxster RS 60 Spyder

Denumirea Porsche Boxster RS 60 Spyder are rolul de a-i gâdila la orgoliu pe pasionaţii maşinilor de curse din anii '60, mai ales că vorbim de un număr limitat de exemplare.

Porsche Boxster RS 60 Spyder Porsche Boxster RS 60 Spyder
Porsche Boxster RS 60 Spyder aminteşte, în primul rând prin denumire, iar apoi prin vopseaua specială, de maşina de curse Porsche Type 718 RS 60 Spyder, care s-a făcut remarcată pe circuitele anilor '60.

Bazată Porsche Boster S, această ediţie specială are un nou spoiler frontal, jantele speciale Porsche SportDesign au 19", iar sistemul de control al stabilităţii PASM (Porsche Active Suspension Management) este echipament standard. Sistemul modificat de ecacuare duce la creşterea puterii cu 8 CP, motorul ajungând să dezvolte 303 CP.

O altă particularitate a acestei ediţii speciale RS 60 Spyder este interiorul tapiţat în roşu, care contrastează puternic cu vopseaua metalizată argintie. Şi soft-top-ul are aceeaşi culoare roşie, dar, pentru o personalizare suplimentară, clienţii pot alege o tapiţerie gri închis în combinaţie cu un soft-top negru. Alte elemente exclusiviste din interior sunt pragurile inscripţionate "RS 60 Spyder", precum şi badge-urile de pe capacul torpedoului, în timp ce indicatoarele de bord au o finisare specială GT Silver.

Maşina va fi disponibilă începând cu luna martie, la un preţ de pornire de 53.500 euro, justificat de numărul redus de exemplare care urmează a fi produse, doar 1.960.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.