Porsche Cayenne Tuning

Designul SUV-ului german nu este apreciat de toată lumea, fiind considerat de foarte mulţi printre cele mai slabe din segment. Însă un posesor rus a avut grijă ca exemplarul lui să fie în mod sigur cel mai urât.

Porsche Cayenne Tuning Porsche Cayenne Tuning
Cum frumuseţea stă în ochiul privitorului, nu putem să învinuim posesorul pentru tratamentul aplicat maşinii sale, însă am putea să-l apreciem sau măcar să încercăm, pentru efortul depus în realizarea acestui kit exterior de modificări estetice. Ar fi interesant de văzut dacă şi interiorul a fost schimbat în acelaşi mod, dar până atunci nu ne putem "delecta" decât cu pozele găsite pe site-ul rusesc carguru.ru.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.