Porsche Cayman GTS ne oferă demonstraţii de karting. VIDEO

Când un simplu go-kart refuză să-ţi mai satisfacă nevoia de adrenalină pe circuit, o potenţială soluţie drastică este să faci un upgrade extrem. Şi să faci rost de un Porsche Cayman GTS.

Când ai la dispoziţie un Porsche Cayman GTS împachetat cu 340 CP, centrul distracţiei ar trebui să se mute în fiecare weekend pe un circuit (nu în România, evident, dar asta este altă poveste).

Doar că Porsche are aşteptări mult mai mari de la coupe-ul la fel de exotic ca insulele cu nume identic, aşa că provocarea s-a concretizat printr-o evoluţie pe un circuit de karting.

Departe de dimensiunile, scopul, performanţele şi mai ales preţul unui go-kart, Cayman GTS ne arată că mărimea nu contează şi elefantul se descurcă destul de bine şi în magazinul cu porţelanuri. Dar vă lăsăm să vă convingeţi singuri:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.