Porsche cu accesorii retro

Porsche oferă o gamă de accesorii care îţi pot trimite un 997 din prezent în anii 1960.

Porsche cu accesorii retro Porsche cu accesorii retro

Intr-un final padeleSe pare că 911 Sport Classic produs doar în 250 exemplare a fost un succes ceva mai mare decât au anticipat probabil cei din Stuttgart. Pentru a da satisface fanilor şi clienţilor Porsche care nu au pus mâna pe un Classic au introdus în ofertă o gamă de accesorii retro.

Sunt opţionale inspirate din repere întâlnite în timp pe modelele Porsche şi care au devenit parte integrantă din imaginea constructorului german. În primul rând este vorba de jantele Fuchs, celebrele roţi cu cinci spiţe care au făcut istorie din 1966 până la începutul anilor 1980. Jantele sunt disponibile într-o singură dimensiune pentru moment - 8.5x19 pentru faţă şi 11.5x19 pentru spate.

Cei care au cumpărat un Porsche în ultima vreme echipat cu PDK, excepţie făcând clienţii de 911 Turbo, pot acum opta pentru un volan cu un design inspirat de la modelele clasice. Proprietarii de 911 Turbo au opţiunea unui volan similar ca design dar care vine şi cu padele în spate pentru schimbat vitezele.

Există de asemenea un pachet estetico-aerodinamic cu tuşe retro. Un nou spoiler faţă şi un eleron spate fac un 911 să arate precum un model din Porsche Mobil 1 Supercup. Accesoriile sunt disponibile deja pentru clienţii din Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.