Porsche lansează două noi modele: Panamera GTS şi Panamera GTS Sport Turismo - GALERIE FOTO

Gama Porsche Panamera este în creştere cu două noi modele

Porsche lansează două noi modele: Panamera GTS şi Panamera GTS Sport Turismo - GALERIE FOTO Porsche lansează două noi modele: Panamera GTS şi Panamera GTS Sport Turismo - GALERIE FOTO

Gama Porsche Panamera este în creştere cu două noi modele: Panamera GTS şi Panamera GTS Sport Turismo.

Pornind de la motoare, GTS are o unitate V8 de 4 litri biturbo, care produce 453 CP şi un cuplu de 620 Nm -cu 100 Nm mai mult decât predecesorul său. Motorul este conectat la o transmisie PDK cu opt trepte şi un sistem de tracţiune integrală care permite Panamera GTS şi Panamera GTS Sport Turismo să accelereze de la 0 la 100 km / h în 4,1 secunde.

Desigur, modificările de performanţă se extind dincolo de compartimentul motorului, deoarece modelul Panamera GTS este dotat standard cu o suspensie pneumatică adaptivă care îi oferă o înălţime redusă de 10 mm. Alte modificări notabile includ un sistem Porsche Active Suspension Management şi un sistem de frânare cu discuri mai mari: 15.3 inci (390 mm) în faţă, şi 14.3 inci (365 mm) în spate. 

Performanţa sportivă se reflectă în stilul exterior al maşinii, deoarece GTS are un pachet Sport Design cu accente negre. Masina are, de asemenea, insigne GTS negre şi jante de aliaj uşor de 20 inci.

Schimbările continuă şi în cabină unde şoferii vor găsi tapiţerii negre din alcantara şi accente din aluminiu anodizat. Alte modificări includ un pachet standard Sport Chrono şi un volan sport încălzit îmbrăcat în piele alcantara.

Panamera GTS şi Panamera GTS Sport Turismo sunt în prezent disponibile la comandă, iar tarifarea în S.U.A. începe de la 128.300 de dolari şi 134.500 de dolari. 

În Regatul Unit, preţurile încep de la 105.563 de lire sterline (aproximativ 119,815 de euro) pentru Panamera GTS şi 108.110 de lire (aproximativ 122,706 de euro) pentru Panamera GTS Sports Turismo. De asemenea, germanii se pot aştepta să plătească între 138.493 euro şi 141.349 euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.