Porsche România lansează VW Golf VI în octombrie

Fanii VW Golf VI din România vor mai avea de aşteptat până în octombrie lansarea pe piaţa autohtonă a popularului hatchback. Preţurile sunt încă ţinute sub embargo până în momentul dezvelirii oficiale.

Porsche România lansează VW Golf VI în octombrie Porsche România lansează VW Golf VI în octombrie

Noul Golf va fi disponibil pentru vânzare, pe piaţa din România, din luna octombrie, anunţă Porsche România într-un comunicat oficial. De asemenea, reprezentanţii companiei îşi pun mari speranţe în noul model, fiind conştienţi de noile motorizări.„Cu performanţe unice până în prezent, cea de-a şasea generaţie a modelului Golf face trecerea la sistemul de injectie Common-Rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI şi DSG reduc consumul de carburant până la 28 de procente“, afirmă Matei Albulescu, Brand Manager, Volkswagen România.

La lansarea pe piaţa din România, Volkswagen va comercializa modelul Golf cu două propulsoare TDI de 2,0 litri, care vor dezvolta 110 CP şi 140 CP, propulsoare care vor face cu ochiul celor mai mulţi clienţi. Noile motoare TDI se remarcă prin performanţe deosebite în ceea ce priveşte reducerea consumului. Motorul diesel de 110 CP se mulţumeşte cu numai 4,5 litri de carburant (119 g/km CO2) – ceea ce înseamnă o reducere a consumului cu 0,6 litri.

Porsche România păstrează secretul privind preţurile, deşi se zvoneşte că noul model va fi mai ieftin decât generaţia precedentă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.