Poţi să faci drift cu o cadă? [VIDEO]

Erm... probabil că nimeni nu s-a întrebat asta. Răspunsul vine totuşi - de-a latul - fix din Elveţia.

Poţi să faci drift cu o cadă? [VIDEO] Poţi să faci drift cu o cadă? [VIDEO]

Viaţa e prea scurtă pentru a nu-ţi da ocazia măcar odată să faci drift cu o cadă. În definitiv, cât de rău poate ăs fie? Trebuie să aibă neapărat şi ţeava de la duş? Astea sunt lucrurile la care s-a gândit, probabil, Hannes Roth, omul care pare că vrea să meargă tare cu orice are roţi, mai puţin o maşină normală.

Nu, habar n-avem nici noi ce este chestia asta

Demonstraţia a avut loc în competiţia de viteză în coastă Bergrennen Reitnau, iar clipul de mai jos este un motiv în plus să-ţi sincronizezi vizita în Elveţia cu evenimentul de hillclimb care atrage din ce în ce mai mulţi concurenţi - cu cap-tractoare care fac drifturi sau cu cărucioare de supermarket motorizate. Dar să-l lăsăm pe Omul cu Cada să-şi facă numărul acum:

via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.