Predator BMW F800R by Vilner

Tunerul bulgar Vilner a reuşit să aducă motocicletei bavareze, BMW F800R un design unic plin de agresivitate. Voi ce părere aveţi de BMW F800R Predator.

Predator BMW F800R by Vilner Predator BMW F800R by Vilner

Predator a fost propunerea unui miliardar rus foarte excentric, care are o colecţie impresionantă de motociclete. Proiectul are la baza modelul bavarez BMW F800R, care în opinia clientului nu avea un design suficient de agresiv. Tunerul de la sud de Dunăre a început prin a scurta şasiul cu 25 cm şi eliminarea locului pentru pasager.

Partea frontală a fost modificată radical, iar farurile bi-xenon de culoare roşie subliniază look-ul ameninţător al motocicletei. Vilner a folosit din abundenţă fibra de carbon, care se integrează pefect în tema aleasă de tuner, iar elementele care veneau din fabrică în culoarea gri au fost vopsite în negru. Anvelopa spate cu o lăţime mai mare decât cea stock întregeşte tema sportiv-agresivă a proiectului. Procesul de modificare a modelului bavarez a durat şase luni, în care trei specialişti ai tunerului bulgar au lucrat împreună cu designerii de la BG Studio.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.