PREMIERA: revista The ONE vine la pachet cu o masina

În decembrie, revista The ONE aduce o premieră prin intermediul campaniei “Eşti pregătită pentru noul tău 4 x 4?”. Astfel, una dintre revistele The ONE va veni la pachet cu o maşină.

PREMIERA: revista The ONE vine la pachet  cu o masina PREMIERA: revista The ONE vine la pachet cu o masina

Cine caută la chioşcuri revista The ONE, poate fi invitat să ridice din parcare o Dacia DUSTER. Echipa The ONE va alege ziua şi chioşcul la care va fi oferită maşina şi va surprinde şi premia prima cititoare care cere ediţia de decembrie a revistei.


Campania se desfăşoară în perioada 28 noiembrie - 15 decembrie 2011, iar ideea promoţiei porneşte de la numărul de decembrie al revistei The ONE, ediţie dedicată României. Redactorii revistei au realizat o serie de materiale şi interviuri cu persoane pe care le admiră, artişti pe care îi preţuiesc, locuri pe care le recomandă, "O Românie de care suntem mândri şi căreia îi mulţumim că ne-a antrenat să devenim cine suntem", aşa cum declară Andreea Esca, director editorial The ONE.


În galeria de branduri româneşti recunoscute pe plan internaţional, Dacia ocupă un loc important şi tocmai de aceea, The ONE a ales să ofere o Dacia DUSTER. Iar cover-ul The ONE de decembrie este Loredana, cea care de 25 de ani este Vocea României. Artista recunoaşte în interviul din revistă că este îndrăgostită de ţara ei: "... şi sunt indrăgostită în continuare de România, de trotoarele din Bucureşti, de mizeria, dar şi de frumuseţea acestei ţări. Romania este pentru mine o continuă descoperire."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.