Premiul pentru excelenţă merge la Toyota Iaşi

Dealerul Toyota Mega Auto din Iaşi a primit premiul pentru Excelenţă în Satisfacţia Clienţilor, acordat la nivel european.

Premiul pentru excelenţă merge la Toyota Iaşi Premiul pentru excelenţă merge la Toyota Iaşi

Recunoaşterea şi premierea dealerului ieşean a avut loc în cadrul celei de-a cincea ediţii a Premiilor Europene pentru Excelenţă în Satisfacţia Clienţilor Toyota Ichiban, organizată cu ocazia Conferinţei Distribuitorilor Europeni, la Paris, la sediul Le Rendez-Vous Toyota. Criteriile pe baza cărora au fost evaluaţi participanţii s-au încadrat în două categorii - satisfacerea clienţilor în momentul vânzării şi satisfacţia post-vânzare.

"Sintagma clientul pe primul loc rămâne pentru noi un punct de reper din filozofia Toyota. Vă asigur că toţi membrii echipei Toyota depun toate eforturile pentru a livra cele mai bune servicii şi pentru a oferi deplină satisfacţie pentru clienţi. Câştigătorii acestei ediţii sunt cei mai buni dintre cei buni, întrucât satisfacerea deplină a clienţilor reprezintă un principiu al activităţii lor cotidiene", a declarat Tadashi Arashima, CEO şi Preşedinte al Toyota Motor Europe.

Aproximativ 2600 de retaileri din întreaga Europă au fost evaluaţi pe baza rezultatelor unui studiu privind satisfacţia clienţilor, introdus pentru prima oară de Toyota Motor Europe în 2006. În cadrul celei de-a cincea ediţii a Premiilor Toyota Ichiban, Toyota Motor Europe a premiat 41 dealeri din 31 de pieţe, drept recunoaştere pentru contribuţia lor la creşterea Toyota în Romania şi în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.