Preţurile noului Opel Mokka în Germania - de la 18.990 euro

Noul crossover Opel Mokka a fost lansat, oficial, pe piaţa din Germania, preţul de bază fiind de 18.990 euro. Iată în continuare preţurile pentru Germania ale tuturor versiunilor noului Opel Mokka.

Preţurile noului Opel Mokka în Germania - de la 18.990 euro Preţurile noului Opel Mokka în Germania - de la 18.990 euro

Până în toamnă, când Opel Mokka va ajunge şi pe meleagurile noastre, preţurile crossoverului german au fost făcute cunoscute publicului din Germania, cu ocazia Salonului Auto Leipzig 2012.

Cel mai ieftin Opel Mokka are un preţ de bază în Germania de 18.990 euro, fiind vorba despre versiunea pe benzină de 1,6 litri şi 115 CP, în echiparea Selection. Cine vrea versiunea mai puternică, 1,4 Turbo de 140 CP şi tracţiune integrală, va trebui să scoată din buzunar în Germania 23.790 euro.

Aproape la fel de mult costă cel mai ieftin diesel, 1.7 CDTi de 130 CP, care porneşte de la 23.380 euro (sau 25.380 euro în versiunea 4x4), în timp ce versiunea cu o cutie automată cu 6 trepte are un preţ de bază de 26.680 euro. Toate motorizările lui Opel Mokka beneficiază de sistem Start&Stop, ceea ce promite consumuri reduse mai ales în regim urban, iar nivelurile de echipare superioare, Edition şi Innovation, se anunţă foarte bogate.

Raportat la modelul Opel Astra, având motorizări similare, Mokka este uşor mai ieftin, deci ne aşteptăm ca pe piaţa românească noul Opel Mokka să aibă un preţ de bază de circa 15.000 euro (pentru versiunea pe benzină de 1,6 litri şi 115 CP), ceea ce va însemna o sumă foarte atractivă pentru cei care vor un crossover de oraş modern şi cu un look proaspăt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.