Prima poză a lui Volkswagen Tiguan facelift

Volkswagen Tiguan facelift a fost ţinut secret până acum, deşi nu cred că reprezintă vreo noutate de neanticipat, ba din contră arată aşa cum ne aşteptam.

Prima poză a lui Volkswagen Tiguan facelift Prima poză a lui Volkswagen Tiguan facelift

Iniţial Volkswagen Tiguan a primit un facelift în China, dar nu este aceeaşi schimbare la faţă ca versiunea europeană. Modelul vândut în Europa converge fidel la imaginea de marcă stabilită în ultima vreme. Acest facelift parcă evidenţiază mai bine ca oricând poziţia mediatoare pe care Tiguan o ocupă între Golf şi Touareg, în partea frontală, jumătatea superioară, cea până sub grilă, pare o uşoară intrare la apă a celei de la SUV-ul suprem VW, iar cea inferioară, cu spoilerul, pare apropiată de cea a generaţiei a şasea a celui mai popular Volkswagen din toate timpurile.

În imaginea prezentată în premieră de WCF, care înfăţişează o captură făcută cu telefonul unui ecran, se observă că este vorba de o broşură. Se pot observa noile blocuri optice cu LED-uri tradiţionale deja şi pentru VW şi un set de jante noi. În plus la interior comenzi noi ale climatizării şi un lăcaş pentru ochelari amplasat pe plafon. Mai multe vom afla despre această schimbare la faţă a lui Tiguan în preajma lansării oficiale, care se va întâmpla la Salonul de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.