Prima poză oficială cu Honda CR-V Concept

Noua generaţie Honda CR-V e foarte aproape de a fi lansată pe piaţă. Dar, mai întâi, va fi prefigurată de conceptul cu acelaşi nume, a cărui primă fotografie oficială a apărut recent pe internet.

Prima poză oficială cu Honda CR-V Concept Prima poză oficială cu Honda CR-V Concept

Modelul Honda CR-V se numără printre SUV-urile compacte dedicate mai mult şoselelor decât ieşirilor în afara acestora, fiind o maşină foarte apreciată de clientelă. Iar acum va fi lansată pe piaţă a patra generaţie. Nu chiar acum, de fapt, ci în 2012, până atunci japonezii prezentându-ne un concept premergător.

Deocamdată avem parte doar de o fotografie cu acest concept Honda CR-V, care ne relevă o maşină maturizată, un SUV destul de musculos şi cu o alură atât serioasă, cât şi agresivă. În plus, este destul de clar că vorbim de o maşină dedicată mai mult clientelei americane.

După cum ne-au obişnuit japonezii, marea majoritate a conceptelor care prefigurează modele de serie urmează să apară pe şosea cu foarte puţine modificări. Cu siguranţă, aceeaşi regulă se va aplica şi în cazul noului CR-V, care va arbora o imagine de marcă mai impozantă, cu o siglă centrală masivă şi mai multe linii angulare decât până acum.

Suprafaţa vitrată laterală este destul de îngustă, iar al treilea geam are o formă mai dinamică, în timp ce stopurile se observă că vor fi masive şi plasate pe verticală. Conceptul beneficiază de jante foarte mari, iar centura inferioară a caroseriei subliniază caracterul de crossover al maşinii.

Pentru moment, cei de la Honda nu au dat publicităţii nici o altă informaţie, aşa încât nu ştim nici măcar dacă Honda CR-V Concept va fi inaugurat la Salonul Auto Frankfurt 2011 sau pe tărâm american, la Los Angeles 2011. Mai multe imagini şi informaţii aşteptăm în cursul următoarelor săptămâni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.