Prima reclamă Nissan Juke

Nissan Juke este, fără îndoială, cel mai nonconformist model de serie care a apărut în ultima vreme şi la fel este şi prima reclamă, în care nu se sfieşte să îşi ironizeze fratele Nissan Qashqai.

Nissan Juke devine din ce în ce mai simpatic, pentru că se distanţează prin nonconformism de orice alt model existent. De asemenea, campania de promovare din Spania este cât se poate de atipică, lăsând impresia că este binecunoscutul spot al lui Nissan Qashqai, când de fapt este o uşoară satiră la SUV-ul urban, care nu mai este aşa de urban dintr-o dată. Având în vedere faptul că nimeni nu a mai avut o astfel de abordare până acum şi costurile sunt minime, putem spune că această campanie este deja un succes. Pentru cei care vă întrebaţi cum şi-au permis o astfel de extravaganţă cei de la Nissan, aflaţi că această campanie se numeşte "Los hermanos pequeños son descarados", adică "Fraţii mai mici sunt îndrăzneţi".


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.