Primele informaţii cu noul coupe-SUV Vygor Opera

Italienii s-au enervat: dacă britanicii au pretenţii de SUV sportiv cu noul Eterniti Hemera, de ce nu ar fi capabili de acest lucru şi cei din patria lui Ferrari şi Lambo? Aşa încât lumea maşinilor exotice se îmbogăţeşte cu un nou model: Vygor Opera. Vă place?

Primele informaţii cu noul coupe-SUV Vygor Opera Primele informaţii cu noul coupe-SUV Vygor Opera

Vygor este un nume nou pe scena auto, care vrea să se impună în lumea celor bogaţi. De parcă milionarii sunt dispuşi să dea banii pe orice, doar pentru că este produs în serie redusă...

Pentru moment, avem parte doar de minime informaţii despre noul Vygor Opera, un coupe-SUV adevărat - spre deosebire de SUV-urile cu aere de coupe de până acum. Dacă am face abstracţie de caroseria ridicată, designul maşinii am putea spune că e interesant, fiind specific unui GT clasic.

Însă, pentru că vorbim de italieni, parcă se ridică prea multe semne de întrebare relativ la spoilerul cu acele curbe ciudate, care ne duc mai mult cu gândul la creaţiile chinezeşti decât la Bertone, Pininfarina sau Giugiaro. În plus, garda la sol ridicată şi roţile de minimum 18 inch aduc în peisaj o notă de robusteţe parcă nepotrivită cu stilul de GT rasat pe care Vygor Opera vrea să îl aibă.

Noul Vygor Opera va fi construit într-o ediţie limitată la doar 150 de exemplare, al căror preţ nu a fost comunicat deocamdată. De altfel, la nivelul informaţiilor oficialii au fost destul de zgârciţi, aşa încât mai ştim doar că masa totală se va cifra în jurul valorii de 1.500 kg, graţie caroseriei din aluminiu şi materiale compozite, iar tracţiunea integrală va fi standard.

Motorizările vor avea puteri cifrate la 300-400 CP, dar nu avem detalii despre sursă sau configuraţia lor. În schimb, clienţii îşi vor putea particulariza maşina cum vor dori - ba chiar pot opta pentru diverse tablouri de bord. Aşteptăm mai multe informaţii zilele următoare, pentru a vedea dacă Vygor Opera va putea fi considerat o adevărată maşină exotică pentru milionari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.