Primele poze cu Dacia Sandero - aşa arată noul Sandero 2

O dată cu noua Dacia Logan este lansată şi noua generaţie a modelului de oraş Dacia Sandero - cunoscută şi sub apelativul ”Loganul fără coadă”. Iată în continuare primele imagini şi detalii cu noul Sandero 2, care va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012.

Noua Dacia Sandero, practic versiunea hatchback a lui Dacia Logan, îşi face apariţia la Salonul Auto Paris 2012 alături de noua generaţie Logan 2. Faţă de precedentele Sandero şi Logan, acum cele două modele sunt mult mai apropiate din punct de vedere vizual.

 

Astfel, noua Dacia Sandero arborează aceeaşi parte frontală robustă, cu o imagine de marcă foarte bine evidenţiată şi cu un stil mai germanic. În spate, Sandero beneficiază tot de stopuri pătrăţoase, la fel ca noul Logan, dar, pentru că Sandero e un hatchback, muchia laterală îi conferă o tuşă mai importantă de sportivitate.

Interiorul noii Dacia Sandero este acelaşi ca la noul Logan 2, ceea ce înseamnă un design mai modern, cu o planşă de bord având o ergonomie mai bună şi care beneficiază, opţional, de sistemul Media Nav. Faţă de Logan, noul Sandero va oferi mai puţin spaţiu în spate pentru pasageri şi bagaje, dar, graţie lungimii de circa 4 metri, Sandero 2 va fi mai manevrabil în oraş.

Ca motorizări de bază, noua Dacia Sandero se bazează pe serviciile unui benzinar de 1,2 litri şi 75 CP, respectiv pe un dCi de 1,5 litri şi 75 CP. Cei mai pretenţioşi vor avea la dispoziţie noul TCE de 0,9 litri şi 90 CP, dar şi versiunea de 90 CP a dCi-ului de 1,5 litri.

Din gama Sandero nu va lipsi varianta Stepway, cu un look de crossover, dar rămâne de văzut dacă aceasta va fi şi ea lansată la Salonul Auto Paris 2012, alături de noile Logan şi Sandero. Pentru moment, puteţi admira noua Dacia Sandero în imaginile din GALERIA FOTO.

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUA DACIA SANDERO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.