Primele poze oficiale cu Samsung SM7

Samsung a dat publicităţii primele poze oficiale ale modelului SM7, maşină care păstrează aproape în totalitate "trăsăturile" conceptului prezentat la Salonul Auto de la Seoul.

Primele poze oficiale cu Samsung SM7 Primele poze oficiale cu Samsung SM7

Partea mecanică a maşinii este de origine Nissan, fapt care garantează fiabilitatea modelului. Chair dacă sora mai mică SM5 este comercializată sub brandul Renault ca Renault Latitude, despre noul SM7 nu se ştie dacă va purta sub marca Renault numele de Safrane. Încă nu a fost luată nici o decizie în acest sens, sau cel puţin asta declară oficialii grupului.

Din păcate nu au fost date publiciităţii datele tehnice ale acestui model, dar se zvoneşte că maşina va fi echipată cu propulsoare Nissan cu o arhitectură V6 de 3,5 şi 3,7 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.