Primul accident cu Ferrari FF - jantă îndoită de un jurnalist

Chiar şi cei mai buni o pot da în bară. După cum o demonstrează şi acest video cu testul noului Ferrari FF, în care jurnalistul de la volan nu reuşeşte să evite un obstacol. Vedeţi ce s-a întâmplat şi, mai ales, reacţia celui de la volan!

Primul accident cu Ferrari FF - jantă îndoită de un jurnalist Primul accident cu Ferrari FF - jantă îndoită de un jurnalist

Să conduci primul Ferrari cu tracţiune integrală din istoria mărcii italiene, noul Ferrari FF, poate fi emoţionant. Însă jurnalistul britanic al CAR Magazine a avut parte de un incident neplăcut în timp ce se pregătea pentru o tură în forţă la volanul noului bolid italian.

Staţi liniştiţi, nu vorbim de un accident în care maşina să fie distrusă. Avariile se rezumă doar la jantele îndoite de pe partea dreaptă, care costă puţin în comparaţie cu preţul de peste 260.000 euro al maşinii. Cel de la volan a declarat că nu a mai putut evita o bordură înaltă, chiar într-o curbă strânsă luată în viteză.

De remarcat autoironia britanicilor, care, practic, se autoproclamă primii din lume care au un accident cu Ferrari FF... Şi încă unul surprins în imagini!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.