Primul clip video cu Pagani Zonda Revolucion

Pagani Zonda Revolucion ar trebuie să fie, cel puţin teoretic, cântecul de lebădă al modelului Zonda. Până acum am văzut doar poze, dar acum e timpul să vedem şi un clip video cu monstrul pentru circuit.

Primul clip video cu Pagani Zonda Revolucion Primul clip video cu Pagani Zonda Revolucion

Pagani Zonda a fost înlocuit cu Pagani Huayra, dar nu încă nu dă bătut. Ultima evoluţie a lui Zonda se numeşte Zonda Revolucion şi este un fel de actualizare pentru maşina de circuit Zonda R.

Până acum am văzut doar poze cu maşina care costă 2,2 milioane de euro fără taxe, iar acum avem primul clip video cu monstrul de circuit, care ar trebui să fie ultimul model ce poartă numele Zonda. Clipul vine de la cunoscutul spotter de maşini Shmee150, care a filmat Zonda Revolucion chiar în fabrica Pagani din San Cesario sul Panaro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.