Primul Lamborghini vândut oficial în România

Deşi pe şosele sunt mai multe exemplare Lamborghini, oficial prin importatorul Porsche România de abia acum a fost vândut primul Lamborghini.

Primul Lamborghini vândut oficial în România Primul Lamborghini vândut oficial în România

Şoselele din România nu duc lipsă de modele Lamborghini, dar până de curând nici unul nu a fost vândut prin reprezentantul oficial Porsche România. În luna mai au spart însă gheaţa şi au vândut un exemplar Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder. Preţul tranzacţiei a fost unul impresionant, acest automobil fiind vândut pentru 250.000 euro cu TVA, conform MEDIAFAX, care îl citează pe Adrian Paşcu Brand Manager Lamborghini & Bentley.

Raportat la rivalitatea ancestrală cu Ferrari, marca din Maranello stă mult mai bine în statistici oficiale doar în acest an Ferrari comercializând 25 de unităţi şi pe lista de aşteptare mai sunt încă 21 de comenzi. Porsche a plusat însă cu 4 modele Bentley vândute în acest an, dintre care unul singur era însă nou.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.