Primul MINI cu propulsie exclusiv electrică a tractat un Boeing 777F - VIDEO

Creată în colaborare de BMW Group şi Lufthansa Cargo, reclama de 45 de secunde înfăţişează MINI Cooper SE în rol de "muscle car".

MINI Electric este foarte aproape de lansare. Acesta va îmbogăţi experienţa mobilităţii fără emisii locale prin adăugarea unei plăceri unice a condusului în sitlul individual care este atât de specific mărcii premium britanice.

Recentul "program de testare" pentru primul MINI cu propulsie exclusiv electrică a fost la fel de neconvenţional: într-o incursiune pe aeroportul din Frankfurt, un prototip apropiat de versiunea de serie al noului model a demonstrat modul în care mobilitatea electrică în stilul MINI este capabilă să pună lucrurile în mişcare. MINI Cooper SE a intrat direct în rolul de remorcher de avioane, tractând spre locul de încărcare o aeronavă cargo Boeing 777F cu o masă la gol de aproximativ 150 de tone. Tractarea neobişnuită a fost filmată într-un videoclip.

Începutul unei serii de proiecte social media pentru MIN

Creată în colaborare de BMW Group şi Lufthansa Cargo, reclama de 45 de secunde înfăţişează MINI Cooper SE în rol de "muscle car", trăgând aeronava de transport, semnificativ mai mare şi mai grea, pe pista aeroportului. Clipul reprezintă începutul unei serii de proiecte social media pentru MINI Cooper SE. Filmele, care vor fi publicate până la lansarea pe piaţă, vor acoperi diferite teme ale BMW Group. 

MINI Cooper SE va intra în producţia de serie la uzina britanică din Oxford cu începere din noiembrie 2019. Este bazat pe modelul MINI Hatch cu trei uşi şi combină condusul fără emisii locale cu sentimentul go-kart, calitatea premium şi designul expresiv caracteristice mărcii. Prin urmare, MINI Electric oferă un nou tip de mobilitate sustenabilă definită de plăcerea condusului şi individualitate, care reflectă în mod constant implementarea strategiei de electrificare a BMW Group.

După BMW i3, este al doilea model cu propulsie pur electrică din cadrul portofoliului de automobile premium al companiei. Fiind simbolul mobilităţii pline de emoţie în mediul urban de 60 de ani, marca MINI va combina în viitor condusul cu emisii locale zero în traficul urban cu o experienţă emoţională unică. În acest fel, MINI Electric va fi o forţă motrice pentru tehnologia de propulsie a viitorului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.