Primul sens giratoriu suspendat din România va fi inaugurat în curând - FOTO-VIDEO

Poate primul proiect spectaculos de infrastructură de după 1990 încoace, din România ...

Primul sens giratoriu suspendat din România va fi inaugurat în curând - FOTO-VIDEO Primul sens giratoriu suspendat din România va fi inaugurat în curând - FOTO-VIDEO


Poate primul proiect spectaculos de infrastructură de după 1990 încoace din România este reprezentat de giratoriul suspendat care se construieşte la intersecţia spre comuna Păuleşti, din Prahova. Conform celor de la Jurnalulph.ro lucrarea urmează să fie inaugurată pe 2 aprilie 2016, iar ca mărime va avea 11 metri lăţime şi o rază exterioară de 51 de metri. Proiectul este finanţat din fonduri europene şi va costa aproximativ 79 de milioane de lei. 

Fotografiile făcute recent de Jurnalulph.ro pe şantierul viitorului giratoriu suspendat arată că lucrările se apropie de finalizare, în acest moment fiind montat sistemul de iluminare.

Click aici pentru Galeria Foto

Clipul video de mai jos a fost făcut în decembrie anul trecut, iar de atunci şi până în acest moment lucrările au evoluat considerabil. 


 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.