Primul teaser cu noua Toyota Supra. Sunetul motorului de 344 de CP este fabulos - VIDEO

Toyota a lansat un teaser pentru noul model Supra

Primul teaser cu noua Toyota Supra. Sunetul motorului de 344 de CP este fabulos - VIDEO Primul teaser cu noua Toyota Supra. Sunetul motorului de 344 de CP este fabulos - VIDEO

Toyota a lansat un teaser pentru noua Supra, înainte de lansarea oficială de la Salonul auto de la Detroit, din ianuarie. Una dintre atracţiile principale este noul motor de 3.0 litri cu şase cilindri în linie. 

Videoclipul scurt de pe pagina YouTube a Toyota Europa prezintă o imagine înceţoşată a unei maşini, punând accentul pe sunetul pe care în produce noul model Toyota. 

În timp ce videoclipul oferă prima vizionare oficială a noului model Supra, o fotografie publicată recent pe un forum îl arată pe rivalul lui Porsche Cayman într-un transportor de maşini. Nu este clar dacă sursa originală a imaginii a fost un angajat al Toyota sau cineva contractat pentru a transporta modelul.

Maşina va fi dezvăluită luna viitoare, iar din poze vedem că noul model Supra va rămâne în linii mari în concordanţă cu conceptul şi prototipurile anterioare. Livrările noii maşini sport vor începe imediat după lansarea de la Detroit, confirmă Toyota, iar primele maşini vor fi văzute pe străzi în prima jumătate a anului viitor. 

VIDEO

Puterea noului Supra provine dintr-un motor de 3.0 litri cu şase cilindri cu o putere de 344 de cai putere. Transmisia este automată, de la ZF, cu opt trepte.

Maşina cântăreşte aproximativ 1500 kg şi are o distribuţie de greutate 50:50, corpul său fiind construit dintr-un amestec de oţel şi aluminiu.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.