Primul teaser cu noua Toyota Supra. Sunetul motorului de 344 de CP este fabulos – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Toyota a lansat un teaser pentru noua Supra, înainte de lansarea oficială de la Salonul auto de la Detroit, din ianuarie. Una dintre atracţiile principale este noul motor de 3.0 litri cu şase cilindri în linie. 

Videoclipul scurt de pe pagina YouTube a Toyota Europa prezintă o imagine înceţoşată a unei maşini, punând accentul pe sunetul pe care în produce noul model Toyota. 

În timp ce videoclipul oferă prima vizionare oficială a noului model Supra, o fotografie publicată recent pe un forum îl arată pe rivalul lui Porsche Cayman într-un transportor de maşini. Nu este clar dacă sursa originală a imaginii a fost un angajat al Toyota sau cineva contractat pentru a transporta modelul.

Maşina va fi dezvăluită luna viitoare, iar din poze vedem că noul model Supra va rămâne în linii mari în concordanţă cu conceptul şi prototipurile anterioare. Livrările noii maşini sport vor începe imediat după lansarea de la Detroit, confirmă Toyota, iar primele maşini vor fi văzute pe străzi în prima jumătate a anului viitor. 

VIDEO

Puterea noului Supra provine dintr-un motor de 3.0 litri cu şase cilindri cu o putere de 344 de cai putere. Transmisia este automată, de la ZF, cu opt trepte.

Maşina cântăreşte aproximativ 1500 kg şi are o distribuţie de greutate 50:50, corpul său fiind construit dintr-un amestec de oţel şi aluminiu.

 Comentarii
Inchide