Probleme cu manevrarea maşinii în locuri strâmte? Tipul acesta nu are niciuna

Chiar şi dacă te gândeşti că a încercat manevra de zeci de ori înainte să o filmeze, şoferul ăsta de cisternă tot merită un premiu pentru cum reuşeşte să întoarcă matahala pe roţi.

Probleme cu manevrarea maşinii în locuri strâmte? Tipul acesta nu are niciuna Probleme cu manevrarea maşinii în locuri strâmte? Tipul acesta nu are niciuna

Într-o lume în care dai in fiecare zi peste câte cineva care se împotmoleşte la o parcare laterală, tipul din clipul de mai jos este un fel de semizeu. Ne mai gândim şi că dacă toţi am fi ca el, senzorii de parcare ar fi inutili. Ce notă acorzi manevrei de mai jos?

P.S.: dacă mai ştii înregistrări cu băieţi talentaţi manevrând utilaje mari, împărtăşeşte-le cu noi în căsuţa de comentarii de mai jos. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.