Probleme cu transportul public în Bucureşti. Linia celui mai aglomerat tramvai, blocată

Un tramvai din linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar, din această cauză, vineri dimineaţă este blocată circulaţia tramvaielor, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter, informează MEDIAFAX.

Probleme cu transportul public în Bucureşti. Linia celui mai aglomerat tramvai, blocată Probleme cu transportul public în Bucureşti. Linia celui mai aglomerat tramvai, blocată

Un tramvai din linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar, din această cauză, vineri dimineaţă este blocată circulaţia tramvaielor, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter, informează MEDIAFAX.

"La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocată circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenţie STB SA sunt la faţa locului şi acţionează pt remediere", arată Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un mesaj postat pe pagina de Twitter.

Linia navetă de autobuze 641 va prelua toţi călătorii, până la remedierea problemelor apărute pe linia tramvaiului 41 şi reluarea circulaţiei pe această linie.

Troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 din Capitală, blocate din cauza unui scurtcircuit, informează MEDIAFAX.

Vineri dimineaţă, de la ora 08:15, pe Şoseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), pe pagina de Twitter.

"De la ora 08:15, pe Sos. Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, blocare la troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96, din cauza unui scurt circuit. S-au dirijat mijloace de interventie STB SA la faţa locului pentru remedierea situaţiei", potrivit unui anunţ al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), postat pe pagina de Twitter.

Şi circulaţia tramvaielor 41 din Capitală este blocată, la momentul transmiterii ştirii, după ce la terminalul Ghencea un tramvai a deraiat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.