Profitul Fiat creşte cu 120%

Divizia de automobile a grupului italian Fiat a consemnat în trimestrul al doilea un profit operaţional de 193 de milioane de euro, în creştere cu 119% faţă de perioada similară din 2006, transmite Reuters.

Profitul Fiat creşte cu 120% Profitul Fiat creşte cu 120%
Vânzările Fiat au crescut cu 2 miliarde, de la 13,608 miliarde de euro în trimestrul al doilea din 2006, valoare care include veniturile de 6,782 miliarde de euro obţinute de divizia Fiat Auto, în creştere faţă de 6,05 miliarde de euro în perioada aprilie-iunie 2006.

Evoluţia pozitivă a fost determinată de avansul vânzărilor, pe fondul popularităţii unor modele de volum precum Panda, iar noul Fiat 500 este de aşteptat să contribuie la continuarea trendului ascendent. "Grupul confirmă că se aşteaptă să atingă limitele superioare ale intervalelor ţintă stabilite pentru 2007", a arătat Fiat, într-un comunicat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.