Profitul Mazda scade uşor

Profitul Mazda a scăzut uşor în perioada aprilie-septembrie, faţă de acelaşi interval al anului trecut, de la 181 milioane euro la 178 milioane euro.

Profitul Mazda scade uşor Profitul Mazda scade uşor
Pe lângă profit scăzut, şi veniturile constructorului japonez Mazda au coborât de la o cifră de 10,15 miliarde euro înregistrată în primul semestru al anului trecut, la 10,13 miliarde euro.

Vânzările totale, la nivel global, a urcat, în prima jumătate a anului fiscal, cu 1%, faţă de perioada similară din 2006, la 659.000 de unităţi. Pe primul loc s-a aflat America de Nord, în creştere cu 7%, la 213.000 de unităţi, urmată de Europa, unde nivelul a rămas constant, la 153.000 de unităţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.